Verkeer

Huur en Verkoop van snelheidsmeters

infocus_banner_verkeer02

Snelheidsmeters voor in het verkeer

Snelheidsmeters voor in het verkeer De snelheidsmeter is ook uitstekend geschikt voor het meten van snelheden van voertuigen. Door vele bedrijven wordt het gebruikt om de snelheid te meten van de auto’s op het bedrijventerrein. Daarnaast is het systeem ook geschikt om hoge snelheden te meten. De snelheidsmeter dient langs de weg geplaatst te worden zodat de meter de snelheid van de auto van voren of van achter kan meten.

Onder het kopje media zijn enkele filmpjes te zien waarbij het systeem gebruikt wordt voor snelheidsmetingen in het verkeer. TNT Post & DHL hebben een systeem gebruikt tijdens de bedrijvendag. Dit is tijdens een aflevering van Transportwereld op RTL7 uitgezonden. Tevens heeft Editie NL de snelheidsmeter gebruikt voor een nieuwsitem over snelheidsovertredingen in een woonwijk.

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner in het leveren van verkeerssystemen voor verkoop en/of verhuur. Aangezien we vele opties hebben, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen zodat wij binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen om te adviseren welk systeem het beste bij uw behoeftes past. Mocht u zelf contact met ons op willen nemen, belt u dan gerust naar: 030-8775797.